Op zoek naar een event vlogger?

Een vlogger is iemand die video’s maakt van wat hij of zij doet. Typisch aan vloggen is dat het voornamelijk uit de losse hand wordt gefilmd en later wordt gemonteerd tot één video. Er zijn vloggers die hun hele leven filmen en dat op vaste tijden als vlog publiceren. Bekende namen zijn bijvoorbeeld Enzo Knol, Sanny Zoekt geluk bijvoorbeeld. Een vlogger inhuren is dé perfecte manier om je event op een dynamische wijze te verslaan. Lekker snel, niet té gelikt en snel beschikbaar om te delen. Zo heb je nog langer plezier van het event dat je organiseert.

Vlogger inhuren

Uiteindelijk wordt het event gevlogd om te delen met de mensen die er wel bij waren, als aandenken, aan de mensen die er niet waren om toch een beeld te geven, of om mensen een positieve indruk te geven van de organisatie die achter het event zat. Het kan zijn voor intern of extern, verbinding en verspreiding van het merk. Het is goed mogelijk om vanuit één vlog nog veel meer vormen van content te creëren en die op meerdere platformen te publiceren. Het begint met een vlog (video) maar daar kun je bijvoorbeeld ook een podcast, blogpost, e-book en vele social media posts uithalen. En dát is ook interessant voor bedrijven.

Vrijblijvend gesprek om de event vlog te bespreken

Graag komen wij vrijblijvend langs om de drone productie te bespreken. Wij hebben meerdere vlog video’s gemaakt en laten deze graag aan u zien.

Wilt u ook de ultieme EVENT VLOGGER voor uw bedrijf?

ONS WERK