3D-film laten maken

Een 3D-film is vooral geschikt voor het bedrijfsleven. Op beurzen of congressen of juist op uw kantoor, springt een 3D- film er letterlijk uit. Zo kunnen wij alles in diepte filmen maar ook bepaalde elementen uit het scherm laten halen.

Ervaring in het maken van 3D-films

Videoproducties.nl is één van de weinige videoproductiebedrijven die 3D-filmen aanbiedt. Onze vakmensen hebben zich jaren verdiept in 3D-filmen en 3D montage. Met speciale camera’s met twee lenzen filmen wij in 3D. Dit levert een unieke beleving op.

Hoe maken wij 3D-films?

Er zijn een aantal manieren, namelijk filmen met een camera met twee lenzen of filmen met twee camera’s, namelijk voor elk oog één camera. Met speciale software kunnen wij grafisch elementen verwerken in de 3D-film. Zeer spectaculair en vernieuwd.

Stappenplan

Wij beginnen altijd met een vrijblijvend gesprek waarbij wij de opdracht gaan bespreken. Graag krijgen wij zoveel mogelijk input. Met deze input kunnen wij een offerte maken. Bij goedkeuring van de offerte maakt Videoproduties.nl het script en plannen we de filmdag. Er wordt gefilmd naar aanleiding van het script. Na het filmen monteren wij de 3D-beelden tot de uiteindelijke versie, ontvangen wij de feedback en leveren wij na het verwerken ervan de 3D-film op. U kunt nu scoren met uw eigen 3D-film.

Uw eigen 3D-film laten maken?

Graag helpen wij u met het maken van een goede 3D-film. Een 3D-film maken is een proces waar goede samenwerking voor wordt vereist. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u ook de ultieme 3D-FILM voor uw bedrijf?

ONS WERK