Ontdek de nieuwe Quantum Train en bekijk de 3D animatiefilm.

Drenth Holland, een grote weverij uit het Noorden heeft gekozen voor Videoproducties.nl. Wij hebben 2 instructiefilms gemaakt, klik hier voor het resultaat.

Inmiddels zijn wel belandt in sezoen 4, Videoproducties.nl heeft de mooie taak om 6 instructiefilms te ontwikkelen voor CANNA.

Om nog mooiere shots te maken hebben wij gekozen voor de BlackMagic Cinema Camera.De eerste films hebben wij er al mee gemaakt, het resulaat is prachtig (vinden wij en de opdrachtgever)

In de nieuwe bedrijfsfilm komen alle subbedrijven van Jansma in beeld. De bedrijfsfilm wordt niet alleen ingezet op de website maar ook voor beurzen.

22 november is het weer zover, dan wordt de beste binnenstad van Nederland verkozen. Er zijn nog 4 steden over, Videoproducties.nl maakt mooie opnames van deze 4 steden en gaat o.a. de jury de hele dag volgen.

 Voor webshops is het zeer interessant om een video te laten maken van kookapparatuur, zo krijgt de bezoeker van de webshop een goed beeld van het product en ziet men meteen de werking van het product.

Voor waterbedrijf Vitens hebben wij een film gemaakt waar wij een monteur volgen die zijn dagelijkse gang van werken laat zien.

 Leuke film voor het personeelsfeest van Douwe Egberts!

 By Saco Koelma