Belachelijke goede kwaliteit

De Red Video Camera is 1 van de beste camera’s op de markt. Deze camera kan zeer scherpe beelden maken met een zeer hoge resolutie. Het is niet voor niets dat deze digitale camera wordt ingezet in de filmindustrie of voor TV Commercial.

Het leuke van een camera die 4K kwaliteit biedt is dat je in de montage nog erg kan inzoomen zonder dat je kwaliteit verliest. Hierdoor kan je wijd gaan filmen maar toch close shots gaan gebruiken in de edit. Wij filmen erg graag met deze kwalitatief goede camera!

Waar kan je de RED Camera voor inzetten?

Deze RED Camera wordt veelvuldig ingezet in de filmindustrie, zo is onder andere de Lord of de Rings en Nova Zembla gefilmd met een RED Camera. Ook TV commercials worden vaak gefilmd met een Red aangezien dit extreem mooi beeld oplevert. Je kan bijvoorbeeld een prachtige scherpte-diepte creëren. Bijvoorbeeld dat de voorgrond scherp is en de achtergrond heel onscherp, dit levert prachtige beelden op. Maar ook voor bedrijfsfilms of instructiefilms kan je de Red Camera inzetten.
Dit doen wij ook regelmatig, het levert prachtige shots op waar de opdrachtgever uiterst tevreden mee is.

Welke Type Red Camera’s zijn er?

Er zijn verschillende soorten RED Camera’s namelijk:

- RED EPIC
- RED SCARLET
- RED ONE

Alle camera’s zijn zeer geschikt voor de ultieme beeldervaring!

Weinig aanbieders

Er zijn niet veel aanbieders op de markt. Mede omdat de camera redelijk prijzig is. Je moet toch denken aan een investering van zeker € 50 000, exclusief alle handige accessoires.
Wij zijn 1 van deze weinige aanbieders, met ervaring!

Nu een productie laten maken met een Red Camera?

Bent u toe aan uw eigen RED Film Productie, wellicht een bedrijfsfilm of TV Commercial. Graag komen wij met u in gesprek om de productie te bespreken.

""

Wilt u ook de ultieme Red Camera Film Productie voor uw bedrijf?