Hieronder komt u meer te weten over de werkwijze van Videoproducties.nl. Wij proberen een productie altijd goed voor te bereiden zodat beide partijen niet voor verrassingen komen te staan. 

""

We beginnen altijd met een oriënterend gesprek waarin wij de doelen en doelstelling van de film gaan bespreken. Na het oriënterend gesprek komen wij met een offerte.


""

Videoproducties.nl kan het script voor de film maken. Voor een animatiefilm maken wij altijd eerst een storyboard waarin de hele verhaallijn wordt beschreven. Bij goedkeuring van het script en/of storyboard gaan wij de slag met het filmen.

""

Wij filmen in FULL HD en nemen indien gewenst het geluid op met een dasspeldmicrofoontje. Op deze manier heeft u altijd de beste kwaliteit. De filmcrew van Videoproducties.nl bestaat uit 2 personen. De cameraman en de regisseur.

""

Tussentijds zal contact worden gehouden met de opdrachtgever over de voortgang van de video. Tussentijds kan de klant nog feedback geven, zo komen wij samen tot het gewenste eindresultaat.

""

Als de video volledig is gemonteerd en volledig aan uw wensen voldoet, kan de video worden gedistribueerd. De film leveren wij altijd in meerdere formaten aan geschikt voor diverse media.


Wilt u ook de ultieme Werkwijze Videoproducties.nl voor uw bedrijf?