De ultieme bedrijfsfilm

Bent u op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten op uw potentiële klanten? Wilt u de kracht van uw bedrijf in een strakke bedrijfsfilm volledig laten terugkomen? Dan zijn we u graag van dienst. Bedrijfsfilms maken is ons specialisme!

De receptuur voor een succesvolle bedrijfsfilm

Bedrijfsfilms die wij voor onze opdrachtgevers maken, schieten midden in de roos! Ze weten altijd de doelgroep te boeien en de kernboodschap over te brengen. Dit komt omdat wij ons totaal verdiepen in uw bedrijf om de communicatieboodschap perfect te vertalen naar de uiteindelijke bedrijfsfilm.

Ervaring en professionaliteit

Daarnaast beschikken onze mensen over een zeer brede en lange ervaring op het gebied van scenario schrijven, scripting, cameratechnieken en montage. Ook gebruiken wij uitsluitend de nieuwste filmapparatuur en - technieken. Sinds 2005 hebben wij al meer dan 500 unieke bedrijfsfilms gemaakt voor mkb en grotere bedrijven.

Bedrijfsfilm: begeleiding van a tot z

Bedrijven die ons inschakelen om de ultieme bedrijfsfilm te laten maken, weten dat ze totaal ontzorgd worden. Dit start al bij de intake waarin wij ons volledig verdiepen in uw bedrijf, creatief meedenken, het script opstellen en testen, de opname tot en met de uiteindelijke montage met voice-over en oplevering totaal ontzorgen. Alles voor uw ultieme bedrijfsfilm!

Allround bedrijfsfilm mogelijkheden

Wij bieden veel uiteenlopende typen bedrijfsfilms, afhankelijk van uw wensen en voorkeuren. Of het nu om een korte bedrijfsfilm gaat, een webvideo, een instructiefilm, 3D-film of animatiefilm.

Ook de ultieme bedrijfsfilm voor uw bedrijf?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak waarin wij meedenken en laten zien wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Wilt u ook de ultieme BEDRIJFSFILM voor uw bedrijf?

ONS WERK