De Ultieme Webvideo

Online video groeit enorm en dit wordt alleen maar meer. Iedereen heeft nu de mogelijkheid om online een video te bekijken. Een webvideo waarin je uitlegt waar je bedrijf voor staat, scoort! Men kan zien in 60 seconden zien waar u voor staat. De webvideo zorgt ervoor dat potentiële klanten sneller contact met u opnemen.

Bedrijfsfilm voor op de website

Een webvideo is eigenlijk een bedrijfsfilm voor op de website, maar dan wat korter. Een webvideo duurt ongeveer één à twee minuten. Op deze manier blijft de kijker geboeid tot het eind.
De sterke kanten van uw bedrijf komen goed naar voren. De webvideo voorzien wij vaak van grafische elementen zodat de boodschap nog beter overkomt. Zo werken wij vaak met steekwoorden die de boodschap versterken of een goede voice-over onder de webvideo die meer verteld over uw bedrijf.

Kort en krachtig

De webvideo is een krachtig medium, we zien dat kijkers na het zien van een webvideo sneller overgaan tot conversie. Dit kan gaan van het boeken van een hotelkamer tot een offerte aanvragen bij uw bedrijf.

Meer beleving op uw website door de webvideo

Wanneer men de keuze heeft om hele lappen tekst te lezen of het zien van een korte bedrijfspresentatie op een website, dan kiest men voor de webvideo. U geeft een kijkje in de keuken van uw eigen bedrijf, stelt zich persoonlijk op en laat zien waar de kracht van uw bedrijf ligt.

Ook een webvideo voor u?

Graag denken wij met u mee bij het maken van een webvideo. Graag maken wij een vrijblijvende offerte. Neemt u gerust contact met ons op.

Wilt u ook de ultieme WEBVIDEO voor uw bedrijf?

ONS WERK